Hero bild

Om Wikers – svensktillverkade dieseltankar i stål

Wikers tillverkar, utvecklar och säljer mobila dieseltankar med tillbehör för byggentreprenad, skogsbruk och lantbruk. Sedan 1960-talet har vi erbjudit kvalitetsprodukter och spetskompetens inom transport av drivmedel.

Det trygga valet av mobila dieseltankar

Wikers siktar på att bli ledande inom ADR-tankar i Sverige. Dit når vi med stor produktionskapacitet, modern maskinpark och certifieringar enligt aktuella krav. Men det allra viktigaste för oss är att du som kund känner dig trygg med ditt val av bränsletank och leverantör.

toppbild_skog
Örebro-svets

En del av Örebro Svets & Hydraulik

Wikers är sedan 2020 en del av Örebro Svets & Hydraulik. Vi finns i Örebro med 13 anställda och en omsättning på cirka 30 miljoner kronor.

Vi kan dieseltankar

Vi kan det här med dieseltankar. Lagar och regler, tips och trix. Användning och underhåll. Certifikat och specifikationer. Wikers erbjuder lång erfarenhet och sylvass expertis. Och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Kontakta oss för rådgivning, utbildning, service, support – ja, allt som handlar om mobila bränsletankar.

Kontakta oss

Vi kan dieseltankar

Specialtillverkning-Dieseltankar-1

Egen tillverkning i Örebro

Våra tankar tillverkas i Wikers produktionsanläggning i Örebro, i direkt anslutning till vårt huvudkontor. Med en produktionsyta på 2000 kvadratmeter och en modern maskinpark finns goda möjligheter att anpassa konstruktion efter önskemål och ändamål. För dig som kund innebär egen tillverkning flera fördelar – som bäst kan sammanfattas i ”ett tryggare val”.

Kvalitet som i Wikers

Det finns Kvalitet. Och så finns Wikers kvalitet. Med det menar vi att vi alltid prioriterar högsta kvalitet på både produkter, service och arbetsmiljö. Som partner, leverantör och arbetsplats. Säkerheten är en viktig del av kvaliteten och något vi aldrig någonsin skulle kompromissa med.

Wikerstank

Certifierade medarbetare

Certifierade medarbetare

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, 3834-2 och EN-1090. Det betyder att du kan vara säker på att Wikers medarbetare har den rätta kunskapen för att genomföra korrekt konstruktion, tillverkning och testning.